Παίζουν στην τύχη ή και με την τύχη τους!

Γεια σας,
Συναρπαστική και αυτή η αγωνιστική της Α2 το Σάββατο που μας πέρασε, με μεγάλες μάχες να δίνονται πλέον όχι μόνο στην ουρά αλλά και στην κορυφή.

Μία κορυφή – ένα σκαλοπάτι και κάτι πιο κάτω για να ακριβολογούμε – που οι Ίκαροι ξαναπάτησαν εκμεταλλευόμενοι την προσπάθεια που καταβάλει το Ρέθυμνο εδώ και τρείς αγωνιστικές να αυτοκτονήσει με κάθε πιθανό τρόπο και ως ένα σημείο τα καταφέρνει πολύ καλά!

Μένει να δούμε αν θα την ολοκληρώσει ή την ύστατη ώρα θα κρατηθούνε στη ζωή.

Οι Ίκαροι κάνοντας τρομερές νίκες από την στιγμή που έμειναν τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και δεν υπολογίζονταν πλέον σαν φαβορί, ανασυντάχθηκαν και επανήλθαν με… άγριες διαθέσεις! Αν δεν είχαν και εκείνο το « εικοσάρικο» στο κεφάλι από τον ΑΓΟΡ… Πλέον η κατάσταση είναι οριακή και όποια ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη 100% και κάνει ήττα δεν θα έχει άλλη ευκαιρία να επανορθώσει, αν και με την αστάθεια που δείχνουν όλα να τα περιμένουμε φέτος!!

Στην ουρά της βαθμολογίας αρχίζω να πιστεύω ότι οι ομάδες που καίγονται για να παραμείνουν στην κατηγορία μάλλον παίζουν στην τύχη. Ή αν θέλετε με την τύχη τους καθότι τους δίνονται ευκαιρίες να σωθούν αλλά εκείνες αρνούνται να τις αρπάξουν  προφανώς από ανικανότητα. Δεν μπορώ να σκεφτώ πλέον κάτι άλλο.

Η Ερυθραία τρανότερο παράδειγμα που κατάφερε και έχασε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην έδρα της που ήταν στα μέτρα της και μαζί την ευκαιρία για εξασφάλιση της παραμονής σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Διάλεξε όμως τον δύσκολο δρόμο, να πρέπει να κερδίσει τους πρωτοπόρους για να δικαιωθούν οι κόποι της.

Η Αμαλιάδα τα γνωστά ,έχασε και αυτή στην Καισαριανή αφού η Νήαρ Ηστ δείχνει να ευχαριστιέται πολύ τον ρόλο που έχει τις τελευταίες αγωνιστικές, το να παίρνει μαζί της κόσμο στη Β’ εθνική! Τουλάχιστον έχει βρει ένα κίνητρο, κάτι είναι κι αυτό.

Το Παγκράτι έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για σωτηρία στην έδρα του αφού κάθε παιχνίδι μακριά από αυτή είναι… στάνταρ άσος. Έτσι και στην Πάτρα, κατέβηκε μόνο και μόνο γιατί το έλεγε το πρόγραμμα, αφού η Ολυμπιάδα είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα απέναντί του.

Ο Πιερικός έχασε μεν στο Αργος αλλά κοιτάζει το πρόγραμμά του και παίρνει θάρρος αφού έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του και ένα εκτός να παλέψει για την παραμονή.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια.
Σας ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Πετρόπουλος