«Παίξε Έξυπνα & Κάνε το Εμβόλιο. Η ομάδα σε έχει ανάγκη»…

Συντονίζουν δυνάμεις ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ και στέλνουν κοινό μήνυμα προς όλους τους φίλους του μπάσκετ, προτρέποντάς τους να… παίξουν έξυπνα και να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid 19. «Παίξε Έξυπνα & Κάνε το Εμβόλιο. Η ομάδα σε έχει ανάγκη», είναι το μήνυμα που ήδη «τρέχει» στην σχετική καμπάνια των δύο.

Αναλυτικά…

«Το μπάσκετ, σε κάθε μορφή του είτε ερασιτεχνικό είτε επαγγελματικό είναι ενιαίο και αφορά όλους. Και ειδικά, τη νέα γενιά αθλητών, το μέλλον του αθλήματος. Παράλληλα στόχος είναι να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την κοινωνία. Ακόμα περισσότερο, στην εποχή των ιδιαιτεροτήτων που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας, με τον αθλητισμό να έχει πληγεί και να χρειάζεται συντονισμένες δράσεις. Πάνω απ’ όλα όμως, χρειάζεται σεβασμός στις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας.
Σε αυτό το πλαίσιο, ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ συντονίζονται, συνεργάζονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας το μήνυμα προς τους φιλάθλους “Παίξε Έξυπνα & Κάνε το Εμβόλιο. Η ομάδα σε έχει ανάγκη”.
Η ΕΟΚ και η Stoiximan Basket League ταυτίζονται απόλυτα και προχωρούν μαζί σε δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε, βασικές αρχές του αθλήματος είναι η συνεργασία και η ομαδικότητα, ενώ είναι δεδομένο πως απαιτούνται οι συνέργειες και η κοινή στόχευση της ανάδειξης των αξιών του αθλήματος και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ήδη οι Πρόεδροι της ΕΟΚ κ. Βαγγέλης Λιόλιος και του ΕΣΑΚΕ κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έχουν συμφωνήσει στην έναρξη μιας συνεργασίας με ειλικρινείς προθέσεις και κοινό στόχο την ενίσχυση του αθλήματος στην πράξη, την εξωστρέφεια, την αμοιβαία στήριξη και τη συμπόρευση με το κοινωνικό σύνολο.
Μάλιστα, σε συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας, υπήρξε συνεργασία μεταξύ του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων και εκπροσώπου της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ κ. Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου με τον Επιχειρησιακό Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κ. Κωνσταντίνο Μουλίνο ώστε να μορφοποιηθεί η συνεργασία αυτή σε συγκεκριμένες ενέργειες, με πρώτη δράση να αποτελεί ο συντονισμός για την κοινή καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό των φιλάθλων που επέστρεψαν στα γήπεδα, των νέων αθλητών, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος και όλης της κοινότητας που ζει, εργάζεται και αναπνέει για το μπάσκετ.
Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά! Ας γίνουμε μέρος της αλυσίδας του εμβολιασμού δίνοντας το παράδειγμα στην κοινωνία της οποίας είμαστε μέλη της! Εξάλλου, «η ομάδα σε έχει ανάγκη»!»