katsikarisΗ υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του, ο χαρακτήρας που έβγαλαν στο παρκέ, αλλά και το πάθος που δεν… σίγασε παρά τα άστοχα σουτ είναι τα στοιχεία στα οποία στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης μετά τη νίκη επί της Κροατίας. Απ’ την πλευρά του ο Κώστας Βασιλειάδης δεν έκρυψε ότι παρά το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει στο ματς με την Αργεντινή, εκείνο που θέλουν είναι το 5-0

Φώτης Κατσικάρης: «Παίξαμε πολύ έξυπνα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και η άμυνά μας ήταν άριστη. Όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και δοκιμάσαμε στην προπόνηση τα εφαρμόσαμε, κάτι που δείχνει πόσο καλά ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά η ομάδα, αλλά και πόσο συγκεντρωμένη και παθιασμένη. Όταν χάνεις ελεύθερα σουτ και παίζεις με το ίδιο πάθος και το ίδιο μυαλό, αυτό είναι ένα στοιχείο που με κάνει περήφανο. Είχαμε υπομονή και χαρακτήρα για να φτάσουμε σε αυτή τη σημαντική νίκη. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή».

«Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση από τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαστε νέα ομάδα και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα. Έχουμε πίστη ο ένας στον άλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι το απολαμβάνουμε όλοι μας».

Κώστας Βασιλειάδης: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και τη δουλειά που έκανε όλες αυτές τις μέρες. Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική εμφάνιση, παίξαμε καλή άμυνα στον Σίμον και τον Μπογκντάνοβιτς, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και κοιτάμε μπροστά πλέον. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αργεντινή για την πρώτη θέση. Θέλουμε τη νίκη και το 5-0».