“Πακετάρει” για Α2 ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής έχει αρχίσει το… πακετάρισμα για την Α2, κι αυτό διότι τα νέα από το Περιστέρι είναι μάλλον ευχάριστα -για τον “γηραιό”. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων πολύ δύσκολα θα “κατεβάσει” ομάδα στην Α2 και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο εθελούσιος υποβιβασμός του Περιστερίου θα σημάνει αυτομάτως και τον προβιβασμό των “κυανόλευκων”.

Ηδη ο Χρήστος Χρηστίδης έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον Ηρακλή της επόμενης χρονιάς (στην Α2), ο οποίος αναμένεται να περιλαμβάνει τον Θωμά Κωστόπουλο στην τεχνική ηγεσία, στο πλευρό όμως του… εκλεκτού προπονητή (με μεγάλη εμπειρία από την Α1, που έχει όμως πολλά χρόνια να κοουτσάρει σε υψηλό επίπεδο) που προσπαθεί να προσελκύσει ο γενικός διευθυντής του “γηραιού”.

Από εκεί και πέρα, οι δοκιμές (κυρίως νεαρών) παικτών συνεχίζονται εδώ και αρκετές ημέρες στο Ιβανώφειο, σε μία προσπάθεια που κάνουν οι “κυανόλευκοι” να συνεχίσουν την καλή δουλειά και το σωστό προγραμματισμό που ξεκίνησαν από την περασμένη χρονιά.