Πανελλήνιος: “Άλλη” ομάδα με Βασιλόπουλο, Ζαρμακούπη

Έπειτα από 9 αγωνιστικές ο Πανελλήνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολικού πίνακα στο 2ο όμιλο της National League 1, ωστόσο… έρχεται ενίσχυση και μάλιστα μεγάλη.

Οι “ολυμπιονίκες” ανακοίνωσαν το τελευταίο 24ωρο την απόκτηση δύο παικτών από το “πάνω ράφι”, δηλαδή την Elite League, προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον Φώτη Βασιλόπουλο και τον Λευτέρη Ζαρμακούπη. Πρόκειται φυσικά για δύο μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να αλλάξουν τελείως το πρόσωπο της αθηναϊκής ομάδας.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον πολύπειρο PG Φώτη Βασιλόπουλο 37 χρ. 1.87. Την φετινή περίοδο αγωνίζονταν στην Elite League με την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου!!!

Ο Φώτης Βασιλόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στον Πανιώνιο και ακολούθησε η Χαλκίδα και η η ΑΕΚ σε δύο φάσεις. Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε σε Παγκράτι και Δάφνη. Μετά αγωνίστηκε με τον Πανελευσινιακό στην Basket League. Με τον Εθνικό Πειραιά στην Α2, και επίσης στο Φάρο Κερατσινίου. Με τον Ιωνικό Νικαίας πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους από Β Εθνική στην Basket League. Μετά αγωνίστηκε στον Χαρίλαο Τρικούπη στην Α2 και μετά συνέχισε σε Εθνικό Πειραιά και Ερμή Σχηματαρίου.

Φώτη καλοσώρισες στην οικογένεια του Πανελληνίου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
——————————————————————————————————————————————–
«Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον 25χρ.1.92 Λευτέρη Ζαρμακούπη. Την φετινή περίοδο αγωνίζονταν στην Elite League με την ομάδα του Πανερυθραϊκού!!

Ο Λευτέρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Φιλαθλητικού, μετά δύο χρόνια με τον Ποσειδώνα Ψυχικού και με τον ΕΦΑΟΖ πανηγύρισε την άνοδο από Γ σε Β όπως επίσης και με τον Ερμή Σχηματαρίου από Β σε Α2.

Λευτέρη καλωσήρθες στην οικογένεια του Πανελληνίου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».