Πανιώνιος: «Ο Περικλής θα είναι πάντα ένας πιστός φίλος του Συλλόγου…»

Η φημολογία έλαβε τέλος, με τον Πανιώνιο να επισημοποιεί το τέλος της συνεργασίας με τον Περικλή Ταυρόπουλο. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο αποδέχθηκαν την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού, τον οποίο ευχαρίστησαν για την προσφορά του, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόθεσή τους είναι να προχωρήσουν στις απαραίτητες εκείνες κινήσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνυπολογίζοντας τις συνθήκες, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, κ. Περικλή Ταυρόπουλου, η οποία υπεβλήθη μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Σ. Παπάγου.
Ο Περικλής θα είναι πάντα ένας πιστός φίλος του Συλλόγου, καθώς εργάστηκε με αφοσίωση κι εντιμότητα έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση δύο τίτλων κατά την περίοδο 2022-2023: Το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν αλλά και το UNICEF TROPHY που μας οδήγησε στο Final 8 του Κυπέλλου.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και θα έχει πάντοτε περίοπτη θέση στην καρδιά μας.

Οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. θα προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να πετύχει το στόχο της».