vonitsa-omadikiΤην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Βόνιτσα στην Κοζάνη καθώς ηττήθηκε από τους Διόσκουρους. Ο προπονητής της ομάδας Τάκης Πανούλιας, μίλησε στο επίσημο σάιτ των Διόσκουρων για την εικόνα που έδειξε η Βόνιτσα και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας.

Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας, ο αγώνας ήταν εκπληκτικός και άρεσε πολύ στον κόσμο. Τι πιστεύετε ότι έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα;

«Ξεκάθαρα η διαφορά ήταν ότι ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη μαχητικότητα από εμάς. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν συνεχώς παθητική στην άμυνα, ενώ ο αντίπαλος έπαιξε με πολλά τσεκαρίσματα, τα περισσότερα στα όρια του φάουλ και είχε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλούς εύκολους πόντους από αιφνιδιασμούς δεν είχαμε καλές επιστροφές και νομίζω τελικά ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Μπορούσαμε τελικά να μειώσουμε τη διαφορά στους 8 με το τρίποντο του Βλαβιανού, δεν το κάναμε και από κει και πέρα δεν είχαμε περισσότερες δυνάμεις».

– Πιστεύετε ότι η άμυνα των Διόσκουρων ειδικά στο 1ο ημίχρονο σας έβγαλε από το παιχνίδι;

«Γενικά εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό μέχρι το 3ο δεκάλεπτο, άσχετα αν η διαφορά κάπου εκεί μειώθηκε λίγο. Μόνο στο 4ο δεκάλεπτο είχαμε καλή απόδοση αλλά σίγουρα η διαφορά χτίστηκε στο 1ο ημίχρονο και αυτό ήταν καθοριστικό γιατί και από κει και πέρα συντηρήθηκε».