Παπαδολιάς: «Να χαρούμε το παιχνίδι»

Ο Διαγόρας υποδέχεται το Σάββατο (9/11, 17:00, ΕΡΤ3) στο κλειστό “Σταύρος Βενέτης” τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου. Ο Λεωνίδας Παπαδολιάς αναφέρεται στην περασμένη αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον στόχο της ομάδας μας.

Για το ματς με το Μεσολόγγι: “Προερχόμαστε από μια αναπάντεχη πλην όμως δίκαια ήττα στην έδρα μας από το Μεσολόγγι, πράγμα το οποίο μας κόστισε στο πρωτάθλημα”.

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: “Όπως και πέρσι που κληρώθηκαμε με την ΑΕΚ, έτσι και φέτος έχουμε κάνει μια εκπληκτική πορεία νικώντας δύο ομάδες από την Βasket League. Σκοπός μας είναι να χαρούμε το παιχνίδι και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα δίνει αυτό το μήνα συνεχώς δύο παιχνίδια την βδομάδα και θα πρέπει όσο γίνεται να διαχειριστούμε κούραση και τραυματισμούς, για να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος”.