Παπαπέτρου: «Η κληρονομιά είναι πολύ μεγάλη»

papapetrouΗ καλή εμφάνιση της Εθνικής ομάδα στο φιλικό απέναντι στην Τουρκία δεν μετρά για τον Ιωάννη Παπαπέτρου καθώς όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση, τα παιχνίδια που έχουν σημασία είναι από τις αρχές Ιουλίου. 

«Υπάρχουν πολύ καλά αθλητικά προσόντα, μεγάλα κορμιά σε όλες τις θέσεις. Μπορούμε να καλύψουμε χώρους και τις αδυναμίες μας έτσι και να γίνουμε δυνατοί στην άμυνα για να φοβίσουμε τον αντίπαλο. Το φιλικό ήταν δύσκολο γιατί όλοι είμαστε μαζί εδώ μια εβδομάδα, ο Περπέρογλου δεν έχει έρθει και ο Σλούκας δεν έχει μπει σε προπονήσεις. Υπήρχε μεγάλη θέληση. Θέλουμε βελτίωση, αλλά κρατάμε τη θέληση και το καλό αμυντικό μας κομμάτι», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μεγάλη διάθεση. Π. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και δίψα σε κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι σχετικά εύκολα, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν λέει κάτι βέβαια αυτό το φιλικό. Θέλαμε να παίξουμε και ελκυστικό μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα παιχνίδια που μετρούν είναι από τις αρχές Ιουλίου και μετά».