Παπαπέτρου: «Να κάνουμε επανεκκίνηση»

Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Εθνικό καθώς οι πειραιώτες αντιμετωπίζουν αύριο (11/2) εκτός έδρας το Ψυχικό.

“Το Ψυχικό είναι μια ομάδα που έχει ανάλογους στόχους με μας, που βρίσκεται σε ανάλογη βαθμολογική θέση και θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντί μας. Εμείς ξεκινάμε μια σειρά αγώνων, που χρειαζόμαστε κάποιες νίκες για να κλειδώσουμε τον βασικό μας στόχο και μετά να κινηθούμε με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο ψυχολογικό βάρος”, δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος και συμπλήρωσε:

“Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε, αλλά να έχουμε και λίγη τύχη, καθώς έχουμε χάσει αρκετούς αγώνες σε μικρές λεπτομέρειες”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαπέτρου υποστήριξε ότι “το Ψυχικό στην έδρα του είναι δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φύγουμε νικητές. Το χρειαζόμαστε, για να κάνουμε επανεκκίνηση. Η ομάδα είναι καλή, οι προπονήσεις μας είναι καλές και αυτό που μένει είναι να βγει στο γήπεδο η δουλειά μας. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, αλλά πάντα κυνηγάμε το καλύτερο”.