Παπούτσια απ’ τον τόπο τους…

Εδώ και καιρό γίνεται αρκετός λόγος για την έλλειψη προσοχής στα τμήματα υποδομής. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ακουστεί ακόμη και… “απειλές” απ’ τους αρμόδιους, προκειμένου ν’ αλλάξει αυτή η εικόνα και να στρέψουν οι ομάδες πιο ουσιαστικά το βλέμμα τους στα τμήματα υποδομής και να έχουν από εκεί παίκτες που θα στελεχώνουν την ομάδα των αντρών. Στον Απόλλωνα Πάτρας, πάντως, δεν τίθεται ανάλογο θέμα, καθώς η ομάδα της Πάτρας δείχνει να εφαρμόζει σε μεγάλο βαθμό το ρητό που λέει “παπούτσι απ’ τον τόπο σου“.
Οι “μελανόλευκοι” μάλιστα το… προχωρούν περισσότερο, καθώς δεν θα στηριχθούν μόνο σε ένα… παπούτσι απ’ τον τόπο τους, αλλά στη νέα περίοδο θα παρουσιαστούν έχοντας στις τάξεις τους μία ομάδα με παίκτες προερχόμενους απ’ τα τμήματα υποδομής τους!
Αργυρόπουλος, Πετρόπουλος, Λιανός, Παναγιώτης και Βασίλης Καπερώνης, Λυμπέρης, Ζαφείρης, Θανόπουλος, Μολφέτας είναι οι εννέα, ενώ σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθεί τόσο ο Σταμόπουλος, αλλά και το προπονητικό δίδυμο της ομάδας, αποτελούμενο από τους Βετούλα και Ρακιντζή!