Παράπονα Νιπεργιάλη για διαιτησία και φιλοξενία

Αν και πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση ο Κόροιβος δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τον Λαγκαδά. Αίτια της ήττας ήταν η κακή διαιτησία. Αυτό άλλωστε ανέφερε και ο Βασίλης Νιπεργιάλης, σε δηλώσεις του στην «Πρώτη», ο οποίος σχολίασε τα γεγονότα του Σαββάτου αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ εξέφρασε παράπονα και για τη φιλοξενία.

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν όμως κι άλλοι παράγοντες ρόλο για να ηττηθούμε. Για να κερδίσεις εκτός έδρας παιχνίδι, πρέπει να είσαι καλός, η διαιτησία να είναι 50-50 και να έχεις και τύχη. Εμείς είχαμε μόνο το πρώτο. Αν συνεχίσουμε όμως έτσι, κρατήσουμε την ενότητα που έχουμε και δουλέψουμε όπως δουλεύουμε, δεν θα τεθεί κανένα θέμα παραμονής. Πρέπει όμως να προφυλαχτεί η ομάδα εξωαγωνιστικά…», δήλωσε ο προπονητής του Κόροιβου και συνέχισε σχολιάζοντας τη φιλοξενία του Λαγκαδά:

«Αν αντιλαμβάνονται έτσι τη φιλοξενία στον Λαγκαδά, τι να πω… Αν αυτό το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, τότε ζούμε σε άλλο κόσμο…».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι στις Σέρρες, ο Βασίλης Νιπεργιάλης τόνισε: «Τώρα πάμε στις Σέρρες για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Οι Ίκαροι έχουν καλή ομάδα και διαθέτουν δυνατή έδρα. Μετά από αυτό το ματς θα έχουμε τέσσερα παιχνίδια, από τα οποία τα τρία στην έδρα μας (σ.σ. με Παγκράτι, Αμύντα και Απόλλωνα Πατρών, ενώ εκτός έδρας είναι το ματς με τον Πιερικό) και αυτά τα παιχνίδια είναι κομβικά για την περαιτέρω πορεία μας».