Παρέμειναν Κόκκαλης, Οικονομόπουλος, Χαϊκάληςκαι Καλλίλας στο Αιγάλεω

Το Αιγάλεω συνεχίζει δυναμικά τη στελέχωση του ρόστερ του. Σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση με ακόμα τέσσερις αθλητές και συγκεκριμένα, του Νίκο Κόκκαλη, Κώστα Οικονομοπουλο, Μανώλη Καλλιλα και Ανδρέα Χαϊκάλη.

Η ανακοίνωση:

“Το τμήμα Μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Νίκο Κόκκαλη, Κώστα Οικονομοπουλο, Ανδρέα Χαϊκαλη και Μανώλη Καλλιλα.

Ο Νίκος Κόκκαλης τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Μίλωνα και συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εθνικό, Νηαρ Ηστ, Περιστέρι, Διαγόρα Δρυοπιδεων και Αμύντα στην Α2′ Εθνική. Επίσης στον Πανιώνιο στη Β’ Εθνική. Αγωνίζεται στη θέση 3.

Ο Κώστας Οικονομοπουλος αγωνίστηκε πέρσι στον στον Τρίτωνα στην Α2′ Εθνική ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Γαλάτσι και Πανιώνιο ενώ το 2019 ήταν και πάλι μέλος της ομάδας μας. Αγωνίζεται στη θέση 2 και 3.

Ο Ανδρέας Χαϊκαλης έχει αγωνιστεί σε ΚΑΟΚ, Ένωση Ιλίου, Παπάγο και ΑΕΝ στη Β’ Εθνική ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι στην Α2. Αγωνίζεται στη θέση 1.

Ο Μανώλης Καλλιλας έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα Δρυοπιδεων, Αναγέννηση Λαμίας και Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας. Αγωνίζεται στη θέση 1 και 2.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία”.