Παρίτσης: «Φέτος γίνονται απίστευτα πράγματα εις βάρος μας!»

paritsisΓια ακόμα μια φορά, ο Ερμής Λαγκαδά παρά το γεγονός ότι ήταν κυρίαρχος του αγώνα στο τέλος δεν κατάφερε κόντρα στον Φίλιππο να πάρει τη νίκη. Ο Μπάμπης Παρίτσης μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τη φετινή σεζόν γίνονται απίστευτα πράγματα…

«Μετά από 20 χρόνια, δέχτηκα την 1η τεχνική ποινή στην καριέρα μου σε σημείο που η ομάδα μου ήταν μπροστά με 15 πόντους κι ενώ μου χρεώθηκε ανύπαρκτο φάουλ. Το μόνο που είπα στον διαιτητή είναι “δεν τον ακούμπησα”. Είναι΄απίστευτο καθώς σε όλο το παιχνίδι, οι διαιτητές άκουσαν απίστευτες εκφράσεις από την άλλη πλευρά και έκαναν πως δεν άκουγαν!!!

Μάλιστα 5” πριν λήξει το παιχνίδι, φάνηκε η αδυναμία τους, όταν ο προπονητής μας έφτασε μέχρι το κέντρο για διαμαρτυρίες κι εκείνοι αντί να τον χρεώσουν με τεχνική ποινή του έλεγαν να πάει στον πάγκο του για να τελειώσει ομάδα το παιχνίδι. Όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει.

Φέτος γίνονται απίστευτα πράγματα εις βάρος μας! Δεν ξέρω το λόγο!  Ίσως γιατί έχουμε κόσμο και γεμάτο γήπεδο;  Ίσως γιατί ο Ερμής δεν χρωστάει σε κανέναν και χαλάει την πιάτσα;  Ίσως γιατί έχουμε την πιο νεανική ομάδα της Α2;  Ίσως γιατί ήρθε η ώρα μας;».