Παραίτηση Ξουρίδα… Εκτακτο Δ.Σ.

ksouridas_xouridas-ermisΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ερμή έπειτα από την ξαφνική παραίτηση του Τάκη Ξουρίδα, το Σάββατο το βράδυ. Η διοίκηση του Ερμή δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση και έγινε προσπάθεια από τον πρόεδρο του Ερμή κο Δημήτρη Χρηστίδη να μεταπεισθεί ο κόουτς, ο οποίος τελικά χθες το βράδυ έδωσε την οριστική αρνητική του απάντηση. Έτσι χθες αργά το βράδυ έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να καθοριστούν οι κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του επόμενο διάστημα.

Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα η οποία πέραν των σημαντικών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει από την αρχή της χρονιάς έχει πλέον ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Γεροφώτη ο οποίος παράλληλα είναι και ο τεχνικός των Έφήβων και των Νέων του Ερμή Λαγκαδά που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τέλος το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Τάκης Ξουρίδας αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει μεγάλη θλίψη σε όλο τον Λαγκαδά. Αποτέλεσε και αποτελεί ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους – προπονητές που έχει γνωρίσει ο Ερμής και έχουμε ζήσει μαζί του μόνο επιτυχίες. Η φετινή – γεμάτη προβλήματα – χρονιά μας έχει φέρει προσωρινά σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, ωστόσο γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι η θέση αυτή δεν έχει σε καμμία περίπτωση, σχέση με την προσφορά του Τάκη Ξουρίδα. Τον ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».