Παραδάς: «Αναβαθμισμένο το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ»

Το ενδιαφέρον στην Α’ ΕΚΑΣΘ αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά καθώς εφτά ομάδες  προέρχονται από τις Εθνικές κατηγορίες.

Ο προπονητής του Ασβεστοχωρίου, Κώστας Παραδάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τους στόχους της ομάδας αλλά και για τις ριζικές αλλαγές που έγιναν.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ:

«Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά αναβαθμισμένο, καθώς έπεσαν από πέρσι εφτά ομάδες της Θεσσαλονίκης έπεσαν, Θα είναι μία μικρογραφία της Γ’ εθνικής. Νομίζω ότι οι ομάδες ποτ θα δουλέψουν οργανωμένα και χωρίς οικονομικά προβλήματα θα ξεχωρίσουν. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει και ολόκληρη η κατηγορία έχει προσαρμοστεί σε αυτά. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι, καθώς και πάλι το υλικό θα είναι πολύ καλό αφού χρήματα δεν υπάρχουν ούτε στις εθνικές κατηγορίες κι έτσι οι παίκτες προτιμούν να είναι κοντά στο σπίτι τους με περίπου ίδιες απολαβές. Εκτός από τρεις ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο οι περισσότερες θέλουν να είναι ανταγωνιστικές και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τους στόχους του Ασβεστοχωρίου στο φετινό πρωτάθλημα:

«Στο Ασβεστοχώρι ξεκινάει μία νέα προσπάθεια. Το ρόστερ άλλαξε ολοκληρωτικά, καθώς σε σχέση με πέρσι μόλις τρεις παίκτες έμειναν. Αλλάξαμε φιλοσοφία στο οικονομικό κομμάτι και θα στραφούμε περισσότερο στις ακαδημίες, ούτως ώστε σε βάθος χρόνου η ομάδα να γίνει οικονομικά αυτόνομη βγάζοντας παίκτες από τα σπλάχνα της. Αγωνιστικά ο στόχος είναι να λειτουργήσουμε ως τμήμα σωστά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό βέβαια θα κριθεί από τις προπονήσεις που θα γίνονται και τη συμμετοχή που θα έχουμε. Από εκεί και πέρα ήδη έχουμε προσπαθήσει να προωθήσουμε κάποια παιδιά από το εφηβικό με στόχο να δημιουργηθεί ένα κράμα νεανικού ενθουσιασμού και εμπειρίας».