Παραμένει ο Καραγιάννης στο τιμόνι του Μίλωνα

Μία επιτυχημένη συνεργασία δύσκολα αλλάζει γι΄αυτό και στον Μίλωνα αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Νίκο Καραγιάννη. Ετσι, οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Καραγιάννης θα συνεχίσει στο τιμόνι του Μίλωνα και για την επόμενη σεζόν 2021-2022.

Ωστόσο το πλέον σημαντικό είναι πως ο Νίκος Καραγιάννης θα βρίσκεται για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο του Μίλωνα με στόχο την υλοποίηση του project για την επάνοδο του συλλόγου εκεί που του αρμόζει.

Ο πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη δύο σεζόν στον σύλλογο, αφήνοντας το στίγμα του και επιφέροντας αρκετές αλλαγές τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα κάτι που φάνηκε και πέρυσι στο πρωτάθλημα το οποίο βέβαια διεκόπη λόγω πανδημίας

Ο Νίκος Καραγιάννης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδαίτερα ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα βάζοντας φιλόδοξους και παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους για την επόμενη τριετία.

Στον Μίλωνα υπάρχει το καλύτερο δυνατό πλαίσιο ώστε να κοιτάμε μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν όραμα ώστε να δομησουμε κάτι σοβαρό που θα έχει συνέχεια καθώς οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους».