Τις κινήσεις συνεχίζουν τα Φανάρια για τη δημιουργία του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και έτσι η ομάδα της Νάξου προχώρησε σε ακόμα μία αυτή της ανανέωσης του Παναγιώτη Πολίτη.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου “Τα Φανάρια” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Πολίτη, για ένα ακόμη χρόνο και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Ο Ναξιώτης combo guard, που ως φοιτητής έχει αγωνιστεί στο εφηβικό τμήμα του Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, μετράει 3 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και με τον ΑΠ.Α.Σ Νάξου “Τα Φανάρια”, ενώ φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Την περσινή χρονιά πρωταγωνίστησε σε δύο αγώνες – κλειδιά για την πορεία του συλλόγου μας, καθώς είχε καθοριστική συμβολή στη μοναδική εκτός έδρας νίκη επί της ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας και στη νίκη σωτηρίας (και όπως αποδείχθηκε ανόδου) στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Θήβας, πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά.
Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!».