Παραμένει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Τσέκενης

Το όνομα “Τσέκενη” είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Νίκη Αμαρουσίου, εντός κι αγωνιστικών χώρων. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Γιάννης Τσέκενης θα συνεχίσει για άλλη μία χρονιά στην ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία θα την βρει στην Α’ ΕΣΚΑ, αλλά έχει θέσει εξ’ αρχής στόχο να επιστρέψει το 2019 στις εθνικές κατηγορίες.

«Έπειτα από τον υποβιβασμό, το βλέπουμε… εγωιστικά με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Το βλέπουμε σαν υποχρέωση προς τον σύλλογο, γιατί τον αγαπάμε και θέλουμε να επιστρέψει ψηλά», λέει ο Γιάννης Τσέκενης. «Υπάρχουν ικανότατοι παίκτες και μαζί με τον κόουτς μπορούμε να πετύχουμε στους στόχους μας… Προσωπικά, σαν παιδί της ομάδας, θέλω να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό που μπορώ. Το ίδιο ισχύει και με τους συμπαίκτες μου, θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο με τον Γιάννη Τσέκενη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Η διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ υλοποιούν μεθοδικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή πορεία τη σεζόν 2018-19.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, προχώρησε στην ανανέωση ενός εκ των παλαιότερων παικτών του τμήματος, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Κώστα Οικονομάκη μαζί με τους παλαιούς και νέους συμπαίκτες του».