Παραμένει στους Διόσκουρους ο Χωλόπουλος

xwlopoulosΗ πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και έτσι οι Διόσκουροι λίγες ημέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος φρόντισα να ανανεώσουν με τον προπονητή της ομάδας, Αρη Χωλόπουλο.

Η ανακοίνωση:

«Οι Διόσκουροι Κοζάνης μετά από την επιτυχημένη στροφή στους νέους αλλά και την καλή περσινή χρονιά αποφάσισαν να βελτιώσουν την ομάδα ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική.
Το ξεκίνημα έγινε από τον προπονητή ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν και στο ρόστερ των παικτών.

Ο πρόεδρος των Διόσκουρων κ. Καραγιαννάκης συναντήθηκε με τον κ. Χωλόπουλο και αφού έκαναν μια ανασκόπηση της χρονιάς, συμφώνησαν στο πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη χρονιά και έδωσαν τα χέρια.
Το σωματείο μας θεωρεί ότι ο κ. Χωλόπουλος είναι βασικός παράγοντας στην εξέλιξη των νεαρών παικτών αλλά και για την καλή πορεία του ανδρικού τμήματος όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σκληρά με επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας με τον εγνωσμένης αξίας προπονητή που θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο τιμόνι των Διόσκουρων.

Πλέον οι κοζανίτες θα κινηθούν να συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας αρχίζοντας από αυτούς που βοήθησαν την ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια και με κάποιες προσθήκες σε θέσεις που πονάει η ομάδα.
Και έτσι μπαίνουμε επισήμως στην μεταγραφική περίοδο……».