Ο Σίμος Κουντουρατζόγλου ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που ανακοινώθηκαν από τους Μαχητές Πειραματικού, τελικά όμως δεν θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στα Πεύκα. Οι Μαχητές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο έμπειρος παίκτης δεν θα μπορέσει να παραμείνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση:

«Όταν φωνάζαμε για τους ομίλους και τονίζαμε ότι δεν είναι μόνο το θέμα του κόστους των ταξιδίων αλλά και το γεγονός ότι θα υπήρχε πρόβλημα στελέχωσης των ομάδων, δεν φωνάζαμε άδικα. Είναι δεδομένο ότι ένας άνθρωπος που εργάζεται τη Δευτέρα ή την Κυριακή του είναι δύσκολο κάθε Κυριακή να κάνει ένα ταξίδι μακρινό. Έτσι είναι δεδομένο ότι η δική μας ομάδα και η ΜΕΝΤ θα είχε μειονέκτημα έναντι των άλλων 7 ομάδων στη Θεσσαλονίκη στην εξεύρεση παικτών, προπονητών αλλά και στελεχών. Αυτό το βρήκαμε μπροστά μας σε πολλά ραντεβού με παίκτες φέτος.

Βάση των συνθηκών που δεν άλλαξαν είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων η συνεργασία μας με τον Σίμο Κουντουρατζόγλου δεν θα συνεχιστεί και τη φετινή χρονιά. Από την αρχή της ανανέωσης είχε τεθεί το θέμα των ομίλων αλλά υπήρχε μια αισιοδοξία ότι αυτή η κατάφωρη αδικία θα τροποποιηθεί. Επειδή όμως δεν βλέπουμε τίποτα να αλλάζει δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε θέμα σε έναν αθλητή που τίμησε με το παραπάνω αυτήν την ομάδα. Ευχόμαστε στον αθλητή Σίμο Κουντουρατζόγλου καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία αθλητική αλλά και επαγγελματική.

Τι δήλωσε ο Σίμος Κουντουρατζόγλου:

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα των Μαχητών Πεύκων για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συνεχίσουμε μαζί την επόμενη χρονιά”».