Μετά από τρία χρόνια ο Γιώργος Κολαρετάκης και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου δεν θα πορευθούν μαζί. Ο παίκτης αποφάσισε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους να μη φορέσει φέτος τα πράσινα του Αρκαλοχωρίου, με τον σύλλογο να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει:

«Η οικογένεια της Αναγέννησης θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Γιώργο Κολαρετάκη για τα τρία χρόνια προσφοράς του στην ομάδα. Για καθαρά προσωπικούς λόγους και μεγάλου φόρτου εργασίας ο παίκτης αποφάσισε να μη φορέσει φέτος την πράσινη φανέλα. Έτσι, το κοινό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Ο center ενσωματώθηκε στο σύνολο το 2020. Αγωνίστηκε με την Αναγέννηση για δυο χρόνο στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ συμβάλλοντας στα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν ο Κολαρετάκης δήλωσε «παρών» και στην παρθενική εμφάνιση του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες και βοήθησε ώστε η ομάδα μας να βρεθεί στην κορυφή και να πανηγυρίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η απουσία του Γιώργου θα είναι αισθητή για εμάς φέτος, καθώς πέρα από συνεπής αθλητής και πάντα πρόθυμος να προσφέρει στο σύνολο ο Κολαρετάκης είναι και ένα εξαιρετικό παιδί, με ήθος. Ευχαριστούμε Γιώργο για όλα.

Για εμάς θα είσαι πάντα μέλος της ομάδας! Ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.»