Παρελθόν ο Γιασσάρης, τα ηνία στον Παπαδόπουλο

Οι Ικαροι δεν τα κατάφεραν στη Λαμία γνωρίζοντας την ήττα από τον Εσπερο. Αυτό το αποτέλεσμα είναι που έφερε εξελίξεις στην ομάδα των Τρικάλων, καθώς όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος, ο Γρηγόρης Γιασσάρης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. 

Τα Τρίκαλα, παράλληλα, κινήθηκαν γρήγορα βρίσκοντας τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο Λαρισαίος προπονητής, που κατά το παρελθόν έχει διανύσει μία εξαιρετική πορεία με την ΑΕΛ, την οποία από τα τοπικά την οδήγησε στην Α2, δείχνει να είναι το κατάλληλο πρόσωπο στις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχουν τα Τρίκαλα. 

Η ανακοίνωση:

«Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας με εμπειρίες σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, επί σειρά ετών αποτέλεσε προπονητή της ΑΕΛ ως και την Α2 Εθνική ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο του ΓΣ Λαρισαίων στην Α1 Εθνική καθώς και στον Ερμή Αγιάς.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε τα εξής: “Στους Ικάρους με κέρδισε το γεγονός πως η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Ως προπονητής αυτό είναι για εμένα το πιο βασικό… η ομάδα να έχει κίνητρο, φιλοδοξία και στόχους. Μαζί με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”».
Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας:

«Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοινώνουν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Γρηγόρη Γιασσάρη, έναν προπονητή που αποτελεί παράδειγμα ήθους για τον χώρο του μπάσκετ.

Τον συνοδεύουν οι εγκάρδιες ευχές μας για κάθε επιτυχία στους επόμενους στόχους της καριέρας του.
Γρηγόρη, σε ευχαριστούμε για όλα και να είσαι σίγουρος πως οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».