Παρελθόν ο Παπαδόπουλος, τα ηνία στον Βουρνά

Η εκτός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό, έφερε εξελίξεις στην Ακράτα, με τους αχαϊκό σύλλογο να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τη σκυτάλη να λαμβάνει ο Νίκος Βουρνάς. 

Η ανακοίνωση:

«-Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Νίκο Βουρνά. Ο κ. Βουρνάς αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του Συλλόγου με σκοπό την υλοποίηση όλων των στόχων της.

Ο κ. Βουρνάς ξεκίνησε τη σαιζόν σαν προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας απ όπου και παραιτήθηκε μετά την 6η αγωνιστική. Στη σαιζόν 2017-2018 ήταν προπονητής της ομάδας του Γλαύκου με την οποία πέτυχε και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος πατρινός προπονητής μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στη Δόξα Λευκάδας (άνοδος στην Α2), στον Έσπερο Πατρών, στον Αίολο Αστακού, στην Ολυμπιάδα Πατρών, στον ΚΑΟ Κορίνθου και στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

-Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την – κοινή συναινέσει – λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ.Δημήτρη Παπαδόπουλο και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».