Παρουσίασε τον Βασίλη Δούρο ο Κεραυνός Αιγίου, ακολουθούν τέσσερις ακόμη!

Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημά του παρουσίασε ο Κεραυνός Αιγίου. Ο λόγος για τον 19χρονο Βασίλη Δούρο, τον πρώτο σκόρερ την περασμένη περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου. Η παρουσίαση του νέου αποκτήματος έγινε από τον αιγιώτικο σύλλογο στο κατάστημα του χορηγού του Κεραυνού Δημήτρη Μάργαρη, ενώ όπως τονίζουν οι ιθύνοντες τον σύλλογο εντός των ημερών θα υπάρξουν και τέσσερις ακόμη ανακοινώσεις!

douros_vasilis_keravnos_aigiouΜεταξύ αυτών, μάλιστα θα είναι και παίκτης που τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ των ομάδων που αγωνίστηκε στη Β΄ και τη Γ΄ εθνική!

Εντυπωσιάζει η σωματοδομή του 19χρονου

Όσον αφορά τον Βασίλη Δούρο ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η εντυπωσιακή σωματοδομή για την ηλικία του. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο νεαρός παίκτης σπουδάζει μηχανικός υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Πατρών και διαμένει μόνιμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Αυτό αποτέλεσε ένα από τα… όπλα για να μπορέσει να τον εντάξει στο δυναμικό του ο Κεραυνός.

Στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων τόνισε ότι, ο Κεραυνός αποτελεί πρόκληση για την καριέρα του καθώς του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε αυτόν.