Παρουσιάστηκε ο Ερμής

Το βράδυ της Τετάρτης (10/10) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων παικτών του Ερμή και των χορηγών του για τη σεζόν 2012 -13 στο εστιατόριο “ΦΑΙΔΡΑ”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν όλοι οι παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας, οι νέες φανέλες και οι φετινοί χορηγοί, που είναι: Drop Μαρτινίδης, Λουτρά Λαγκαδά, ΙΕΚ Δέλτα και M Καφέ.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κος Γιάννης Αναστασιάδης ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε το γιατί Δήμος Λαγκαδά & Ερμής Λαγκαδά λειτουργούν με κοινό γνώμονα την προβολή του Λαγκαδά. Έτσι στα πλαίσια της συνεργασίας, τα πασίγνωστα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ θα είναι Χρυσός Χορηγός του Ερμή Λαγκαδά. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Ερμή παρέδωσε στον Δήμαρχο τη νέα φανέλα της ομάδας με το Νο 1 στην πλάτη να αναγράφει το όνομα του.

Ωστόσο, μια νέα χορηγική συμφωνία ανακοινώθηκε στην εκδήλωση. Πρόκειται για τα Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ που θα αποτελέσουν επίσημο χορηγό του Ερμή Λαγκαδά για τη νέα σεζόν.

Μπαίνοντας στην 5η δεκαετία λειτουργίας το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ παραμένει το μεγαλύτερο και καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠ), μετά από διετή φοίτηση και συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης. Το Κρατικό Δίπλωμα, εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα ανάλογα με την ειδικότητα και αποτελεί προσόν για πρόσληψη σε θέσεις του δημόσιου τομέα. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας που λειτουργεί πρωτοποριακά στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ από το 1996, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Απευθείας συνεργασία με πλήθος εταιριών καθώς και συνεντεύξεις στις Ημέρες Καριέρας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας για όλους τους αποφοίτους. Πάντα καινοτόμο το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, από το 2008 δημιούργησε το site ευρέσεως εργασίας www.iekdeltajobs.gr.  Έγινε έτσι το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση.

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά  από το www.lagadas.net και από το www.grbasket.gr όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις αθλητών, προπονητών διοίκησης και χορηγών.

http://www.grbasket.gr/2012/10/blog-post_3019.html