Παρουσιάστηκε ο Πανιώνιος (vd)

Τα αποκαλυπτήριά του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε παρουσίας πλήθους κόσμου ο Πανιώνιος.

Την εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού “Γαλαξίας”, λάμπρυναν εξέχουσες φυσιογνωμίες της κοινωνίας της Νέας Σμύρνης, στελέχη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Συλλόγου, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές, σπουδαίοι προπονητές, φίλαθλοι της ομάδας κι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Το λόγο πήραν:

-Οι πρόεδροι της ομάδας μπάσκετ, Θοδωρής Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης που έκαναν τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στην περσινή πορεία κι έθιξαν το ζήτημα του νέου γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Κυρίως όμως τόνισαν ότι «ο Πανιώνιος είναι ένας, ενιαίος κι αδιαίρετος». Επίσης ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Μίλωνα που παραχώρησε το γήπεδο για τις υποχρεώσεις στην Elite League

-Ο Διευθυντής Αγωνιστικού Τμήματος, Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε ότι «οι πρόεδροι έκαναν όσα ζητήθηκαν» ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάει εκεί που αξίζει. Βεβαίως στάθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου του Πανιωνίου

-Ο General Manager, Χρήστος Μαγγίνας, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία πλήθους ανθρώπων στην εκδήλωση ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο, στον ιστορικό χώρο της Αρτάκης, που προσδοκούν οι φίλοι του Συλλόγου. Ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμβολή τους, στάθηκε περισσότερο στον Δημήτρη Βεργίνη («ένας αρχηγός όπως έπρεπε να είναι σε κάθε ομαδικό άθλημα») αλλά και στον κόουτς Περικλή Ταυρόπουλο και τους συνεργάτες του. Βεβαίως δεν παρέλειψε ούτε έναν εκ των ανθρώπων που είχαν συμβολή στην άνοδο διατρανώνοντας το ενωτικό κλίμα στην ομάδα ενώ ευχαρίστησε τόσο τους φιλάθλους όσο και τη διοίκηση του Μίλωνα. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα, το πήρε όταν αναφέρθηκε στον Στέργιο Νταουσανάκη, φροντιστή της ομάδας.

-Ο COO, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, τόνισε την τιμή που αισθάνεται για την παρουσία του στον Πανιώνιο και στάθηκε στις επαγγελματικές βάσεις που θα στηθεί η ομάδα. Ευχαρίστησε τους προέδρους για την εμπιστοσύνη τους, επεσήμανε ότι ο Πανιώνιος θα λειτουργεί από φέτος ως ομάδα της Basket League κι έδωσε τα πρώτα στοιχεία για τις εμπορικές δραστηριότητες.

-Ο κόουτς, Περικλής Ταυρόπουλος, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες, τον κόσμο και φυσικά τους παίκτες του. «Πρέπει να βάλουν όλοι το εγώ τους κάτω από την ομάδα, το έκαναν πέρυσι οι παίκτες και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος γιατί στόχος είναι η άνοδος» είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της ομάδας και τις δηλώσεις όλων των στελεχών του Πανιωνίου