Παύλος: «Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

paulos_pavlosΣτην Θεσσαλονίκη και στο “Ιβανώφειο” θα βρεθεί το Σάββατο (27/2, 17:00)ο Δούκας για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Η ομάδα του Αμαρουσίου, που θα αγωνιστεί με πένθος στην μνήμη του Ιωάννη Φ. Δούκα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες αλλά και διαδοχικά… ρεπό, γεγονός που βοήθησε τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο δάχτυλο και τον Σάββα Συμεωνίδη να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του. 
 
Οι ήττες από το Περιστέρι στο φινάλε του πρώτου γύρου και από το Ψυχικό στο ξεκίνημα του δευτέρου έχουν ρίξει τον Α.Σ.Ε.Δ. στο 6-9 και στην 12η θέση. “Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες και η αναμέτρηση με τον Ηρακλή είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε για να φύγουμε από την δύσκολη θέση και να ανεβούμε βαθμολογικά” τονίζει ο Νικ Παύλος που αν και δεν βρισκόταν στην ομάδα στην πρώτη συνάντηση, γνωρίζει πολύ καλά τι είχε συμβεί: “Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κερδίσει πολύ εύκολα αλλά αυτό της Θεσσαλονίκης σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο Ηρακλής διαθέτει παίκτες με εμπειρία, κάτι που σημαίνει πως εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και έτοιμοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου – το οποίο σημειωτών ήταν και το πρώτοι επίσημο για τον Α.Σ.Ε.Δ. καθώς η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με το Ψυχικό είχε αναβληθεί και ακολούθησε ρεπό – η ομάδα του Αμαρουσίου είχε επικρατήσει εύκολα του Ηρακλή με 86-63. Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, έναν λιγότερο (15) είχε ο Παναγιώτης Καυκής και στους δέκα είχε σταματήσει ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς.