Πελεκάνος: «Δουλεύουμε πάνω στα λάθη που κάναμε». Μπούκουρας: «Η ομάδα είναι προετοιμασμένη»

Το πρώτο αγώνα ετοιμάζεται να δώσει “σπίτι” του ο Οίακας Ναυπλίου με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Πανελευσινιακού.

Η ομάδα θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη της σεζόν και ο Μιχάλης Πελεκάνος και o Βοηθός Προπονητή αντίστοιχα μίλησαν εν όψει το αγώνα.

«Την Κυριακή στην έδρα μας έχουμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας ο οποίος θα είναι και ο πρώτος στο γήπεδο μας», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Πελεκάνος και συνέχισε. 

«Εμείς ερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα κόντρα στο Δούκα. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα ώστε στο παιχνίδι της Κυριακής να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι πιο βελτιωμένοι και να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος από πέρσι μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. 
Έτσι και φέτος τον θέλουμε διπλά μας να μας δίνει δύναμη έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Μπούκουρας ανέφερε.  «Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για αυτό το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα της Ελευσίνας είναι μια πάρα πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, που έρχεται από μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Μανδραϊκό. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου και να γίνει ο έκτος μας παίκτης στην προσπάθειά μας αυτή.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και με τη βοήθεια όλων θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την πρώτη μας φετινή νίκη.
Για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος από πέρσι μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι».