Πριν από λίγες μέρες η άνοδος του Ιβίσκου στη Γ’ Εθνική ήταν σχεδόν βέβαια… Πλέον, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά και οι πιθανότητες είναι μάλλον μοιρασμένες. Ο πρόεδρος του ροδίτικου συλλόγου Μάκης Μελλίνης επικοινώνησε με την Ομοσπονδία και οι απαντήσεις που έλαβε μάλλον δεν εκλαμβάνονται ως θετικές.

Κι αυτό γιατί ορθά-κοφτά ενημερώθηκε πως για να ανέβει ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος στη Γ’ Εθνική, θα πρέπει να αδειάσει μία θέση. Από τη στιγμή όμως που ο Παπάδος Γέρας θα συμμετάσχει κανονικά στη Γ’ Εθνική, ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει να παίξει ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος στις εθνικές κατηγορίες είναι να μείνει κενή μία θέση. Αυτό σημαίνει ότι ο 2ος όμιλος νότου θα διεξαχθεί με 11 ομάδες και πλέον ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος μπορεί να ελπίζει μόνο στον… Εργοτέλη.

Η ομάδα της Κρήτης οδεύει προς διάλυση, αφού παραιτήθηκαν όλοι οι προπονητές του και είναι άγνωστο αν θα παρουσιαστεί ξανά στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει στις εθνικές κατηγορίες, τότε τη θέση του θα πάρει ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος. Μόνο έτσι… Οπότε πλέον οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην Κρήτη και στις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα εντός των ημερών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, εξαιτίας της δεύτερης θέσης που κατέλαβε στα μπαράζ ανόδου, θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλες μέρες για να μάθει σε ποια κατηγορία θα παίξει.

Πηγή: 12soccer.gr