Περιμένει το… κλειδί για την Α2 ο Ιπποκράτης και προετοιμάζεται

Η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, δεν σημαίνει ότι ο Ιπποκράτης Κω δεν… λοξοκοιτάζει την Α2. Αντιθέτως μάλιστα οι Κώοι όχι απλά κοιτάζουν προς την συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά προετοιμάζονται κιόλας ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι και κυρίως κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί. Στόχος τους, άλλωστε είναι και στο πρωτάθλημα της Α2 να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φυσικά εκείνο που περιμένουν να μάθουν είναι τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή των Τρικάλων στην Α2, καθώς αυτό είναι το “κλειδί” για να ανοίξει η πόρτα του… ασανσέρ που θα τους οδηγήσει στην πιο πάνω κατηγορία. Μέχρι να το μάθουν, πάντως δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα περίοδο. Από τα πρώτα ζητήματα που θέλουν να κλείσουν είναι η εξεύρεση του αντικαταστάτη του Χάρη Κουλουριώτη, ενώ παράλληλα εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών. Το δεύτερο σκέλος, ωστόσο είναι άμεσα συνυφασμένο με τον προπονητή, καθώς εκείνος είναι που θα έχει και τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένη η παραμονή των Αντώνη Ασημακόπουλου και Κώστα Χαρίση που έχουν λατρέψει το νησί, ενώ ένα ακόμη θετικό στοιχείο που έχουν στον Ιπποκράτη είναι ο ενθουσιασμός που επικρατεί στο νησί με το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Α2. Αυτό το ενδεχόμενο έχει “ξεσηκώσει” αρκετούς φίλους της ομάδας, καθώς αυτό είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν την προσπάθεια οικονομικά ούτως ώστε οι Κώοι να μπορούν να παίξουν στην Α2 πρωταγωνιστικό ρόλο.

.
Διαβάστε ακόμη…