Πετράκης: «Αγώνας χωρίς… γυρισμό με τον ΓΣΛ»

Τελικό χαρακτήρισε κάθε παιχνίδι που έρχεται  για το Ηράκλειο Αλέξης Πετράκης, σε δηλώσεις του στο «Athletic Radio 104.2», ενώ παράλληλα επεσήμανε την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον ΓΣΛ στην Κρήτη, θεωρώντας πως είναι ματς… δίχως αύριο.

Πηγή: neakriti.gr

«Έχουμε φτάσει σε δύσκολο σημείο. Θέλουμε νίκη και μόνο νίκη την Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας. Όλα τα ματς από δω και πέρα, και ειδικά στην έδρα μας, είναι τελικοί. Παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς στο ματς με τον Γ.Σ. Λαρισαίων. Αν χάσουμε τότε η κατάσταση θα δυσκολέψει επικίνδυνα και θα μας πάρει από… κάτω και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι ένας αγώνας χωρίς… γυρισμό όπως λέμε.

Ότι έχουμε κάνει από τον Αύγουστο, σωστά ή λανθασμένα, κρίνονται σε ένα 40λεπτο και το έχουμε συνειδητοποιήσει άπαντες. Θα έχουμε άγχος αλλά θα είναι εποικοδομητικό τόνισε ο Πετράκης και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου: “Δίνουμε ένα κρίσιμο ματς επιβίωσης. Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να έρθει στα “Δύο Αοράκια”. Το έχουμε ανάγκη. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου περισσότερο από κάθε άλλο ματς…».

Για την αλλαγή προπονητή: «Ο Βασίλης Ράλλης ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα. Μας επηρέασε η αποχώρησή του αν και ο Γιάννης Βισκαδουράκης ήταν και είναι και αυτός μέλος της ομάδας και την αγαπάει. Δεν περιμέναμε να αλλάξουμε προπονητή αλλά όταν δεν κερδίζεις κάτι πρέπει να αλλάξει για να σοκάρει την ομάδα. Στην Ελλάδα ειδικά την “πληρώνει” ο προπονητής. Είναι άσχημο που αποχώρησε ένα παιδί του “Ηράκλειο”. Είναι φίλος μας και ήταν ένα σοκ για μας αυτή η αλλαγή».