Πετράς: «Γεγονός της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Aπομένουν 200 ημέρες μέχρι το τζάμπολ του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Maxibasketball, στις 12 Ιουλίου 2013.
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, Πάρις Πετράς, σε μήνυμα, σχετικό με τη μεγάλη διοργάνωση της πόλης, αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, Εδώ και πολύ καιρό είμαστε ήδη σε τροχιά αντίστροφης μέτρησης. Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, 12-21 Ιουλίου 2013, είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς για την πόλη.

Ο αριθμός των 57 ομάδων που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες είναι ενδεικτικός του τι πρέπει να περιμένουμε, καθώς οι εγγραφές θα συνεχιστούν για περισσότερο από 5 ακόμη μήνες. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα τα οργανωτικά θέματα θα ρυθμιστούν εγκαίρως, και τα 450 μέλη μας μαζί με τους εθελοντές που πρόκειται να βοηθήσουν, θα πετύχουν στο να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι θα έχουμε σύντομα τις αποφάσεις των φορέων για την υποστήριξη της διοργάνωσης και ότι και με την στήριξη των χορηγών μας θα οργανώσουμε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή και στο τέλος θα μείνει σε όλους η ικανοποίηση της συνεργασίας για προσφορά στην αγαπημένη μας πόλη. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ένα καλύτερο 2013».