Πετρόπουλος: «Νίκη ψυχολογίας»

petropoulosΤην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ιωνικός Νικαίας και μάλιστα εύκολα απέναντι στον Απόλλωνα. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το παιχνίδι, το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα και πως αισθάνεται γι αυτό και τέλος για την αίσθηση να παίζει στον Πλάτωνα.

Πρώτο νικηφόρο και εντός έδρας παιχνίδι. Πως αισθάνεσαι για το αποτέλεσμα;

«Σίγουρα το θέλαμε από την αρχή αυτό το παιχνίδι λόγω του ότι είχαμε και μια άσχημη ήττα στην Ερυθραία. Δεν έχουμε ακόμα προσαρμοστεί στην Ομάδα πάρα πολύ καλά. Αυτή η νίκη ήταν νίκη ψυχολογίας, πρώτον γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και δεύτερον λόγω των συνθηκών όπου ο Ιωνικός δεν ανέβηκε στην Α2. Θα φανεί αυτό νομίζω στο επόμενο παιχνίδι».

Ήσουν από τους παίκτες που εντάχθηκαν τελευταίοι στο ρόστερ, ωστόσο δείχνεις στο παιχνίδι αλλά και γενικά να έχεις εναρμονιστεί με την υπόλοιπη Ομάδα. Ποια είναι η δική σου οπτική επ’ αυτού;

«Αυτό συνέβη γιατί με τα παιδιά γνωριζόμαστε πολύ καλά και από προηγούμενες ομάδες που έχουμε αγωνιστεί με κάποιους, είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίκτες. Η Ομάδα έχει μ.ο. ηλικίας τα 25 έτη κι αυτό είναι το καλύτερο καθώς επίσης και μπορούμε να συνεννοούμαστε πολύ καλά και μέσα στο παιχνίδι. Το ότι ο κόουτς μου δείχνει εμπιστοσύνη, μου δίνει μπάλες και συμμετοχή. με ευχαριστεί πάρα πολύ γιατί είναι και η πρώτη φορά που το κάνω σε ομάδα».

Τέλος, πως είναι η αίσθηση να παίζεις μέσα στον Πλάτωνα, με αρκετο κόσμο, που παρ’ ότι σήμερα δεν είναι τόσο εκδηλωτικός σε σχέση με τα “standards” του Ιωνικού, με τον καιρό και θα πληθαίνει και θα γίνεται πιο δυναμικός;

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ κι εγώ και η Ομάδα. Να έρχονται σε όλα τα παιχνίδια, να γεμίζει το γήπεδο γιατί πραγματικά τους χρειαζόμαστε και θα μας κάνουν πολύ καλό».