Πεχλιβάνης: «Ηθελα πολύ τη νίκη»

Η θέλησή του μεγάλη…  Αυτή άλλωστε φάνηκε να είναι και η αιτία που ο Κώστας Πεχλιβάνης άφησε το… στίγμα του στη νίκη των Ικαρων Σερρών απέναντι στον Πανελευσινιακό. Μία νίκη που επιτεύχθηκε με τον αρχηγό των «κυανοκίτρινων» να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή, παρ’ ότι χρειάστηκε να επιστρέψει από το νοσοκομείο (με πέντε ράμματα στο ένα φρύδι) μετά τον τραυματισμό που υπέστη υπέστη στο 5ο λεπτό.

«Αυτό που πρέπει είναι να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη και να ξεκινήσουμε να παίρνουμε και παιχνίδια εκτός έδρας»,  ανέφερε αρχικά ο 32χρονος γκαρντ και συνέχισε σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό:

«Μέχρι τώρα είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει, έχει γεμάτο ρόστερ και υψηλούς στόχους. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και εν μέρη το καταφέραμε, όμως στη συνέχεια χαλαρώσαμε. Κάναμε λάθη και τους επιτρέψαμε να περάσουν μπροστά στο σκορ. Για τη συνέχεια του ματς δεν μπορώ να έχω άποψη αφού επέστρεψα στο 25΄».

Παρότι τραυματίας, ο αρχηγός των Ικάρων όχι μόνο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αλλά και την ώθηση για τη νίκη: «Με το που γύρισα στο γήπεδο είδα ότι ήμουν έτοιμος να παίξω. Είμαι χρόνια σε αυτήν την ομάδα, ξέρουν πόσο “πιστός” είμαι σε αυτή,  ήθελα πολύ να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι και τα παιδιά που με είδαν ξανά πήραν δύναμη.

Με βοήθησαν και αυτοί και έβγαλα κάποια καλά σουτ, αλλά όλα έγιναν μετά από ομαδική δουλειά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να κάνω ότι μπορώ καλύτερο για την ομάδα».

Μπορεί οι Σερραίοι να είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους, αλλά στη μέχρι τώρα πορεία ο απολογισμός στα εκτός έδρας είναι μία νίκη και τέσσερις ήττες: «Είμαστε η ίδια ομάδα με πέρυσι, έχουν γίνει μόνο τρεις προσθήκες. Στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιαζόμαστε πιο χαλαροί και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Μπαίνουμε πιο νωθρά , δουλεύουμε σκληρά γι΄ αυτό.  Πιστεύω ότι μετά από αυτή τη νίκη θα έρθουν και οι υπόλοιπες.  Αν  κάνουμε το σερί που χρειάζεται, θα είμαστε καλά. Βλέπουμε ότι κάθε αγωνιστική υπάρχουν εκπλήξεις. Κάθε Σάββατο θα υπάρξουν αρκετά αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις. Ας ελπίσουμε αυτά να μην είναι τα δικά μας».