Πεύκη: Δεν πάει πουθενά ο Παύλος

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας από τη Β’ Εθνική, η Πεύκη είδε αρκετά από τον Γιάννη Παύλο, ώστε να τον κρατήσει και για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η αθηναϊκή ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παύλο, ο οποίος θα έχει άμεσους συνεργάτες τον Δανιήλ Αλεξιάδη και τον γυμναστή Λάμπρο Τσολάκο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κο Θεόδωρο Μακρυνιώτη, την γραμματέα και Αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑ και Παρασκευή Βάσσου για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου», τόνισε μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Παύλος.

«Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο κυρίως νεανικό κ ανταγωνιστικό. Θέλουμε να επενδύσουμε σε νέα παιδιά και να τους δώσουμε την ευκαιρία να εξελιχθούν. Η ομάδα μας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και θέλουμε να τα συνεχίσουμε.

Τέλος, έχουμε πλάνο, έχουμε στόχους και με πολλή δουλειά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον coach Γιάννη ΠΑΥΛΟ για την σεζόν 2023-2024.

Ο coach ανέλαβε την ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ στο β’ γύρο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β´ΕΘΝΙΚΗΣ. Οι γνώσεις, η όρεξη για δουλειά, η ανάδειξη νέων αθλητών και το ήθος του, ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας.

Η οικογένεια της ομάδας μας και ο πρόεδρος Θ. Μακρυνιώτης εύχεται στον coach υγεία και καλή μας επιτυχία!!

Συνεργάτες του θα είναι ο γυμναστής Λάμπρος ΤΣΟΛΑΚΟΣ και ο Δανιηλ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα».