Πιο φτωχό το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός – “Έφυγε” ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Η μάχη που έδωσε ήταν σκληρή. Πάλεψε, προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον “χτύπησε”, όμως ο “Τυφώνας” του Παναθηναϊκού, μία μεγάλη μορφή του ελληνικού αθλητισμού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος “έφυγε” τα ξημερώματα. Σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μετά την πολύμηνη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο, δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτή τη “μάχη”.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή με σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» και της ΒΙΑΝΕΞ. «Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας ηγέτης αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά και από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου βιώνει έναν ακόμη χαμό επιφανούς μέλους της μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι θάντατοι των Κώστα και Παύλου.