Πλήθος κόσμου στη γιορτή των Τιτάνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  Σάββατο (16/02) η ετήσια χοροεσπερίδα των Τιτάνων Παλαμά  στο κοσμικό κέντρο “ΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ” με πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με την παρουσία όλων των τμημάτων υποδομής μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μπάσκετ, της δημοσιογραφίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κέφι, χορός και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδηλώσεις  όπου κόσμος και παίκτες έγιναν ένα, αφήνοντας για λίγες ώρες στην άκρη τα τόσα προβλήματα της κοινωνίας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο κοντά στην ομάδα είναι και ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής.

Στο χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Νούλα, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής που πρωταγωνιστούν στο νομό , στην αγάπη του κόσμου που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα ακόμα και στους δύσκολους καιρούς, στους δύο μεγάλους χορηγούς το εμπορικό κατάστημα “Υγεία & Ομορφιά” και το πρατήριο υγρών καυσίμων και υγραερίου “Ντούλας” καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς, βοηθώντας με τον τρόπο τους να πάει ακόμα πιο ψηλά αυτή η ομάδα.

Τέλος, στάθηκε στην αντρική ομάδα που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, της τόσο δύσκολης Γ’ εθνικής κατηγορίας. Κλείνοντας ανανέωσε το ραντεβού όλων στον εντός μεγάλο αγώνα που θα δώσει η ομάδα , αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο του ομίλου Ηρακλή Κοζάνης, την Κυριακή 24/02.