Πληθώρα μεταγραφών στον Πολύγυρο

Ο Πολύγυρος συνεχίζει με εντατικές κινήσεις την ενίσχυσή σου, ανακοινώνοντας ακόμα τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο ΑΟΠ απέκτησε τους Βασίλη Αμούτζια, Αιμίλιο Αλεξιάδη, Χρήστο Στόικο και Μιχάλη Βλάχο. 

Οι ανακοινώσεις:

«-Ο Αθλητικος Όμιλος Πολύγυρου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο γκαρντ Βασίλη Αμούτζια , ο οποίος είναι γεννημένος το 1990, με ύψος 1.95.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο.Κ. Αιγινιακου Πιεριας, συνέχισε για 7 χρόνια(2010-2017) στον Αίαντα Ευόσμου και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης.
Βασιλη καλωσόρισες στην ομάδα και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες

-Εναν πολύ ελπιδοφόρο παίκτη πρόσθεσε στο οπλοστάσιο του ο Α.Ο.Π. φέτος για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ. Το όνομα του Αιμίλιος Αλεξιάδης. Καλύπτει την θέση και του play maker και του SG.
Γεννήθηκε στις 26/06/2001 στην Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1.85. Επαιξε για 3 χρόνια στο Πανόραμα(2015-2018), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην U18 του ιστορικού ΓΣ Ηρακλη. Ελπίζουμε όλοι ότι θα ξεδιπλώσει στην ομάδα μας το ταλέντο του και θα την βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Αιμίλιε καλή επιτυχία και χωρίς0 τραυματισμούς.

Ακόμη μια προσθήκη για την ομάδα στις θέσεις των forward αποτελεί ο Χρήστος Στοικος. Με ύψος 1.92, γεννημένος το 1989 και καταγωγή από την Αρναια ο Χρήστος αγωνίστηκε επί σειρά ετών και μέχρι πέρυσι στον τοπικό Απόλλωνα Αρναίας με συμμετοχή μάλιστα την σεζόν 2013-2014 και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Χρήστο καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Επόμενο σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι ο Μιχάλης Βλάχος. Με καταγωγή από την Καστοριά ο 23χρονος γκαρντ με ύψος 1.89 έρχεται να ενισχύσει τον Α.Ο.Π. στην προσπάθεια του στην Β Εθνική.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικοεφηβικά τμήματα της Καστοριάς για αρκετά χρονιά, όπου είχε σημαντικές επιτυχίες, συνέχισε για τρία χρόνια(2014-2017) στην ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ., μετά την σεζόν 2017-2018 στην ομάδα του Ανατόλια, έχοντας στα μισά της σεζόν έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό(ρηξη χιαστων)και την περσινή σεζόν επέστρεψε στον ΑΣ Καστοριάς αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α2 κάνοντας μια πολύ καλή πορεία.
Μιχάλη σου ευχόμαστε καλή πορεία με την ομάδα μας, το σημαντικότερο δίχως τραυματισμούς».