Πληρώνει η έδρα…

paizontasamuna_infobasketKαλή Χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr, δημιουργικό, τυχερό και υγιές το 2016!!! Με το δεξί κλείσαμε τη χρονιά, με το δεξί θέλουμε να μπούμε έχοντας μπροστά μας την 2η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball…

Θα ξεκινήσουμε με το ΤΣΣΚΑ-ΡΕΑΛ. Δεν ξέρω εάν οι παίκτες της ΡΕΑΛ θέλουν να φάνε τον προπονητή τους , αλλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχουν. Αν δεν είχε την φανέλα και το όνομα, ούτε καν θα περνούσε σ αυτή την φάση. Τραγική και με την ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ όπου έπρεπε να χάσει. Απο την άλλη η ΤΣΣΚΑ παίζει στην έδρα της και με το 0-1 σκορ στην βαθμολογία, δεν την παίρνει για νέο στραβοπάτημα. Δικαίως ο άσος καρφί.

Θα πάμε και στο ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπου πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Επιθετική ομάδα η ισπανική και παίζει στην έδρα της, ατσάλι άμυνα ο θρύλος που πάει για τη νίκη. Εδώ θα πάω με το under, όσο ρίσκο και εάν έχει, ελπίζοντας στην πολύ καλή λειτουργία της άμυνας του Ολυμπιακού και να πάει το παιχνίδι εκεί που το θέλει αυτός.

Στο ΜΠΑΡΤΣΑ-ΚΙΜΚΙ περιμένω ενδιαφέρον παιχνίδι. Πολύ δυνατή η ΚΙΜΚΙ, αλλά τώρα παίζει σε δύσκολη έδρα, και η ΜΠΑΡΤΣΑ ψάχνει και θέλει τη νίκη για να μην ξεκινήσει το TOP 16 με 2 ήττες. Άσος καρφί και εδώ.

Πολύ ψωμί στο ΚΟΥΜΠΑΝ-ΕΦΕΣ. Ότι σε πληρώνει, συνεχίζεις να το διαλέγεις, ακόμα και κόντρα να πας. Δεν ξέρω αλλά την ΕΦΕΣ ότι και να την παίξουμε είμαστε μέσα. Κοιτάω ξανά και ξανά το over του παιχνιδιου. Καλή στην άμυνα η ΚΟΥΜΠΑΝ αλλά μέχρι ένα σημείο. Που παίζει και στην έδρα της. Αντίπαλος η ΕΦΕΣ που τα χουμε πει πολλές φορές για τις επιθετικές της δυνατότητες. Αρχίζω και το σκέφτομαι τόσο πολύ για το σύνολο πόντων που έβαλαν οι μπουκ, που νομίζω ότι στο τέλος θα αρχίζω να το φοβάμαι. Εννοείτε ότι το γραπώνουμε κι ότι γίνει. Τo over πολύ καλό στο σύνολο, όσο και το over της ΕΦΕΣ, αφού 74.5 πόντους δεν θα την ξαναβρούμε.

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται από τον ΠΑΟ. Η ελληνική ομάδα έχει βρει τα πατήματα της, παρουσιάζει καλό πρόσωπο και παίζει στην έδρα της. Απέναντι του έχει μια ομάδα που τα τελευταία της παιχνίδια δεν είναι και τόσο καλά. Δεν μ άρεσε με την ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚA και μέσα στην Αθήνα δεν τις δίνω πολλές πιθανότητες. Θα πάρω και δω τον άσο ξερό.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε !!!