basketball_skyΜε άμεση επαφή με την ιστορία τα φετινά «Μαυροσκούφεια» αφού η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στην στο μουσείο μπάσκετ της της ΧΑΝΘ ενώ τα παιχνίδια θα μοιραστούν στις έδρες των δυο πιο ιστορικών ομάδων της πόλης του Αρη και του ΠΑΟΚ 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην συνέντευξη Τύπου με αφορμή την διεξαγωγή των 26ων Μαυροσκουφείων, του ιστορικού τουρνουά που έγινε θεσμός για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/9 στο Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΩΝ

Τα 26α Μαυροσκούφεια θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016 (ημέρες Σάββατο και Κυριακή).
Τα παιχνίδια είναι:
1)Σάββατο, 17.9.2016, NICK GALIS HALL
18:00 ΑΡΗΣ –GAZIANTEP BASKETBALL
20:30 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

2)Κυριακή, 18.9.2016, PAOK SPORTS ARENA
17:45 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – GAZIANTEP BASKETBALL
20:00 ΠΑΟΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ (ένα εισιτήριο την ημέρα και για τα δύο παιχνίδια/ημέρα). Όλα τα παιχνίδια θα είναι ζωντανά και on demand από την ιστοσελίδα www.livemedia.gr καθώς και από το επίσημο site του ΣΔΚΘ www.sdkth.gr.
Για την είσοδο στους αγώνες και για τις δύο ημέρες: Α)Για την πρώτη ημέρα του τουρνουά (NICK GALIS HALL): η είσοδος και η έκδοση εισιτηρίων θα λαμβάνει χώρα μόνον από τις θύρες 5 και 6. Β)για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά (PAOK SPORTS ARENA): η έκδοση των εισιτηρίων θα λαμβάνει χώρα από το κεντρικό εκδοτήριο, η είσοδος δε θα γίνεται από την κεντρική θύρα (των επισήμων). Γ)Και για τις δύο ημέρες: οι έχοντες πρόσκληση μπορούν να εισέλθουν με μόνη την επίδειξη της πρόσκλησης και από την κεντρική είσοδο των γηπέδων.