Πλιούκας: «Πεισμώσαμε μετά τις 2 ήττες στο ξεκίνημα»

plioukas-ofiΟ ΟΦΗ δείχνει να διανύει μία εξαιρετική περίοδο καθώς την περασμένη αγωνιστική πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Κρητικών, ήταν ο Χάρης Πλιούκας, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους με 3 τρίποντα.

Ο 24χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, το μέλλον της, τις φιλοδοξίες του, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά.

Χάρη, είχατε δύο δύσκολους αγώνες στο ξεκίνημα με ΑΕΚ και Ψυχικό. Θεωρείς, ότι αυτές οι ήττες, σας έκαναν πιο δυνατούς;

«Στον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι κι αν παίζαμε μία άλλη χρονική περίοδο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν λέω ότι θα κερδίζαμε αλλά σίγουρα δεν θα χάναμε με 22 πόντους. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και έχει ρόστερ ανόδου. Το Ψυχικό έχει επίσης εξαιρετική ομάδα και το ματς κρίθηκε μετά από 2 παρατάσεις. Είχαμε παίξει καλά, όπως και το Ψυχικό και το ο αγώνας κρίθηκε σε 1-2 φάσεις στο τέλος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, είχαμε στεναχωρηθεί και πεισμώσαμε. Πραγματικά βγήκαμε πιο δυνατοί και κάναμε 3 σερί νίκες».

Σε ποια σημεία θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή;

«Πιστεύω το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, το θέλαμε πολύ. Αυτό φάνηκε και στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όταν χάναμε 9 πόντους και καταφέραμε μέσα σε 1 λεπτό ουσιαστικά να γυρίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω κρίθηκε στη θέληση και την αποφασιστικότητα που δείξαμε. Θεωρώ ότι κέρδισε αυτός που το ήθελε πιο πολύ».

Τι στόχους βάλατε στο ξεκίνημα της σεζόν ως ομάδα;

«Πραγματικά, δεν βάλαμε κάποιο στόχο, όπως την άνοδο ή την παραμονή. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, Κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι».

Πιστεύεις ότι εφέτος θα είναι η χρονιά σου και θα κάνεις το καλοκαίρι το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;

«Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να παίζει καλά η ομάδα και να νικάμε. Τώρα, είναι καλό είναι να έρθει, καλοδεχούμενο».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ερμή Λαγκαδά, με τον οποίο παίζετε την επόμενη αγωνιστική;

«Ο Ερμής Λαγκαδά, διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει εξαιρετικό ρόστερ εφέτος και κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με νέους χορηγούς. Ήμουν 4 χρόνια και τους γνωρίζω καλά. Έχουν πολύ καλό προπονητή και ταλαντούχους παίκτες. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και Θα δουλέψουμε αρκετά. Όποιος δουλέψει και δείξει ότι θέλει περισσότερο, θα πάρει τη νίκη».