Πλώρη για… Α1 ο Προμηθέας Πάτρας, με “παράθυρο” σε συνεργασίες!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός κι αυτό δείχνει να ισχύει και στην περίπτωση του Προμηθέα Πάτρας, που έχει βάλει… πλώρη για την Α1! Αυτό, άλλωστε αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Λιόλιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” και στην οποία εκτός από την είδηση της επικείμενης συμμετοχής της ομάδας στην Α1, αφήνει και “παράθυρο” συνεργασίας με άλλους συλλόγους!

vaggelis liolios promitheas patras“Με βάση όσα γνωρίζουμε ο Προμηθέας θα αγωνίζεται στην Α1 τη νέα σεζόν, αλλά πάντα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ανατροπές”, αναφέρει ο πρόεδρος του αχαϊκού συλλόγου, που επίσης αποκάλυψε στην συνέντευξή του και τις ομάδες με τις οποίες έχουν γίνει ήδη επαφές για περαιτέρω συνεργασία. “Μιλάμε με την Αχαγιά ’82, τον Κεραυνό Αιγίου, την Παναχαϊκή, τον Γλαύκο, την Ολυμπιάδα, τον Έσπερο ΑΟΠΑ, θέλουμε να μιλήσουμε και με τη διοίκηση του Απόλλωνα”…

Η πετυχημένη πορεία και το εγκώμιο στο Μάκη Γιατρά

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε μπορεί να μην βρίσκει τον Προμηθέα Πατρών στην Α1 μέσω των play off, ωστόσο χαρακτηρίζεται πετυχημένη από τον διοικητικό ηγέτη του αχαϊκού συλλόγου, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο στον προπονητή της ομάδας Μάκη Γιατρά. “Με βάση αυτά που γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή, ο Προμηθέας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α1. Φυσικά πάντα στη ζωή πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ανατροπές. Όπως και να έχει η σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Μπήκαμε στα πλέι οφ, αν και νεοφώτιστοι, διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1, γεμίζαμε το γήπεδό μας σε όλα τα παιχνίδια, ενώ δώσαμε και χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά του Προμηθέα”, τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας Μάκης Γιατρά σχολίασε:

“Ο Μάκης Γιατράς είναι αληθινός, αυθεντικός. Αυτό είναι ένα προσόν που τον ξεχωρίζει. Πήρε μια ομάδα με πενήντα μόλις φιλάθλους και την έκανε να γεμίζει γήπεδα και να είναι αναγνωρίσιμη στο Πανελλήνιο. Πολλές διοικήσεις προσπάθησαν κάτι παρόμοιο με αυτό που πέτυχε ο Μάκη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι οι νίκες και οι ήττες που κάνουν κάποιον βασικό μέλος της οικογένειάς μας, αλλά η σταθερότητα των ανθρώπων. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Μήλα, με τον οποίον έχουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε”.

Για τις συνεργασίες που θέλει να πετύχει ο σύλλογος τόνισε ότι “… δεν θέλουμε συνεργασία μόνο με ένα ή δύο σωματεία, αλλά με πολλά, αρκεί φυσικά να διαπιστώσουμε ότι σε αυτά γίνεται σοβαρή δουλειά, την οποία και θα τιμήσουμε. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια στις ημέρες μας να είμαστε χωρισμένοι σε πολλά στρατόπεδα. Ένα είναι το στρατόπεδο, αυτό του μπάσκετ. Όλοι πρέπει να καθίσουμε ισότιμα σε ένα τραπέζι και να συνεργαστούμε”.