Πολέμης: «Ο Γιώργος είναι ένα δικό μας παιδί»

farosΟ Φάρος συνεχίζει το νικηφόρο σερί του πετυχαίνοντας χθες (14/11) ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.

Η χαρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν διπλή καθώς η οικογένεια του Φάρου είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ενός εκ των «παλαιοτέρων» παικτών της, του Γιώργου Κουντουρά. Ο Γιώργος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς επέστρεψε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Βέροια και πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μας, Ανδρέα Πολέμη.

Ο κόουτς του Φάρου δήλωσε σχετικά: «Ο Γιώργος είναι ένα δικό μας παιδί. Έχει ακολουθήσει όλη τη διαδρομή του Φάρου από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ έως εδώ και υπήρξε μεγάλη απογοήτευση όταν τραυματίστηκε πέρυσι. Είναι ένας αθλητής ο οποίος επέδειξε απίστευτη αφοσίωση όλο το διάστημα που δεν αγωνιζόταν και μπράβο του γι΄ αυτό. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας ώστε να φτάσουμε στο στόχο που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία». 

Τέλος, η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι συμπαίκτες του και όλοι στην ομάδας μας, ευχόμαστε στο Γιώργο καλή επιστροφή.