psixiko-omadikiΜε προβλήματα κυλά η προετοιμασία του Ψυχικού εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καλείται να δουλέψει με λειψό ρόστερ αφού λόγω των προβλημάτων και των απουσιών επιστράτευσε ακόμα και παιδιά από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου για να μπορεί να γίνει η προπόνηση.

Απόντες από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας ήταν οι -τραυματίες- Φίλιππος Μοσχοβίτης και Μπάμπης Σαμοθράκης, τους οποίους το τεχνικό τιμ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασιστεί αν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Αμαλιάδα. Και σα να μην έφταναν αυτά ήρθε η ίωση που κρατά κλινήρη τον Νίκο Πέττα τις τελευταίες τρεις ημέρες για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για την προσπάθεια που κάνει φέτος το Ψυχικό, κόντρα σε όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μετά τα Χριστούγεννα, ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Κόροιβο χαρακτηρίζοντας το συγκρότημα της Αμαλιάδας ως μία “πολύ ισχυρή ομάδα της κατηγορίας”.

«Δυστυχώς τελικά τα συσσωρευμένα προβλήματα μας λύγισαν. Από τα Χριστούγεννα και μετά παίκτες – κλειδιά της ομάδας παίζουν σφίγγοντας τα δόντια και γι αυτό τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Γιατί εκτός από σπουδαίοι αθλητές που είναι, δείχνουν ότι σέβονται και την ομάδα που υπηρετούν φέτος.

Επειδή σαν σωματείο έχω ψηλά στη σημαία μας την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια, δεν μας αρέσει να βρίσκουμε ποτέ δικαιολογίες όταν έρχονται οι ήττες. Ούτε φέτος ούτε τα προηγούμενα χρόνια. Παρά μόνο εστιάζουμε στο κομμάτι των ευθυνών που μας αναλογεί και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πιο ενωμένοι από ποτέ καταθέτοντας ό,τι ικμάδα δύναμης μας έχει απομείνει.

Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα σαν το Ψυχικό να έχει αυτοσκοπό την άνοδο, αλλά δεν είναι και η στιγμή να το αναλύσουμε αυτό. Παρόλ’ αυτά έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας στην κατηγορία φέτος και είναι κρίμα για την προς τα έξω εικόνα που έχουμε διαμορφώσει να σταματήσουμε τώρα την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι τελικά μετά από δεκαπέντε ημέρες θα παραταχθούμε -έστω και απροπόνητοι- πλήρεις και θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα της κατηγορίας, τον Κόροιβο.

Το Ψυχικό ήταν, είναι και θα είναι υπόδειγμα ομάδας και παράδειγμα προς μίμηση στο πανελλήνιο.

Τέλος, έστω και ετεροχρονισμένα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του Ψυχικού γιατί παραφέρθηκα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Παγκράτι σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αφυπνίσω τους παίκτες μου βλέποντας να χάνουμε τον έλεγχο. Πολλές φορές ο προπονητής αναγκάζεται να εκτεθεί μπροστά στο τίμημα της νίκης».