Πολλοί διεκδικητές… ένα το έπαθλο

Η πρωτιά γλυκιά αλλά σίγουρα η προσπάθεια για να τη κρατήσεις…πολύ σκληρή. Η Νίκη Βόλου για να διατηρήσει το προνόμιο να παρακολουθεί τα δρώμενα από το πρώτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα θα χρειαστεί να περάσει νικηφόρα και από τα Γρεβενά και τον ουραγό Πρωτέα. Με λίγη προσοχή κα συγκέντρωση δεν αναμένεταινα δυσκολευτεί.

Πάντως τη θέση της τη διεκδικούν πολλοί και προσμένουν σε ένα στραβοπάτημα της. Ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης είναι μόλις έναν βαθμό πίσω και έχειαρκετά δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας τον Αμπελώνα ενώ Μακάμπη και Έδεσσα θα αναμετρηθούν με έπαθλο τη παραμονή στη δεύτερη θέση και την… ελπίδα για κάτι καλύτερο αν συνεχίσουν την ίδια πορεία. Ο Αετός Κιλκίς θέλει να παραμείνει στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται μια ανάσα μόνο από τη κορυφή και το μόνο… εμπόδιο προς αυτή τη κατεύθυνση είναι η Μεταμόρφωση Βόλου η οποία ενισχυμένη αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

Ο Αριστοτέλης Επανομής θα προσπαθήσει να κατακτήσει άλλη μια νίκη-παραμονής αυτή τη φορά κόντρα στον επίσης νεοφώτιστο Αλέξανδρο Αξιούπολης, ενώ ένα αρκετά ενδιαφέρον ντέρμπι αναμένεται να γίνει και στο Άργος Ορεστικό ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τον Φοίνικα Λάρισας.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης – Αμπελώνας (Κρύα Βρύση, 18:00)
Αιγινιακός – Ηρακλής Κοζάνης (Αιγίνιο, 18:00)
Αργος Ορεστικό Φοίνιξ Λάρισας (Άργος Ορεστικό, 17:00)
Μεταμόρφωση – Αετός Κιλκίς (Κλειστό Β. Παρασκευόπουλος, 18:00)
Αριστοτέλης Επ. – Αλέξανδρος Αξιούπολης (Επανομή, 18:00)
Μακάμπι – Πανεδεσσαϊκός (Σταυρούπολης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Νίκη Βόλου (Γρεβενά, 18:00)