Πολυτάρχου: “Ο Βασίλης αγαπάει αυτό που κάνει”…

Το… colpo grosso με την απόκτηση του Μιχάλη Πολυτάρχου μπορεί να μην το ‘χει πετύχει ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Πέτυχε όμως ν’ αποσπάσει το “ναι” από τον αδερφό του Βασίλη Καραγιάννη, με τον “Τσίου” (όπως τον αποκαλούν οι πολύ καλοί του φίλοι στο νησί της Αριάδνης) να μην κρύβει το πόσο υπερήφανος νιώθει για τον Βασίλη και την μετακίνησή του στον ΑΠΑΣ.

Ο “Τσίου” μίλησε στον Ιωάννη Νοταρά και το site sportcyclades γι’ αυτή τη μεταγραφή, αλλά και για τα στοιχεία που έχει ο αδερφός του. “Είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα στην προπόνηση, κάνει αυτό που αγαπάει με πάθος και ενέργεια’, δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ και πρόσθεσε: “Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Κάθε ημέρα πρέπει να δουλεύει και περισσότερο για να βελτιώνεται. Άλλωστε, με τη δουλειά κάθε μέρα βελτιώνεσαι. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να φτάσει τον στόχο που θα βάλει εκείνος. Μόνο εκείνος ξέρει που θα φτάσει και τι στόχους μπορεί να βάλει. Από μικρός ό,τι στόχο και να έβαζε τον πετύχαινε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, γιατί αγαπάει αυτό που κάνει”.

Όσο για τα κλειδιά της επιτυχίας; “Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, με δουλειά, πίστη και πάθος. Του εύχομαι υγεία και κάθε ημέρα να προσπαθεί να είναι καλύτερος από το χθες”. Και κατέληξε: “Θα είμαι δίπλα του πάντα όπως είναι και αυτός όλα τα χρόνια που κάνουμε μαζί προπόνηση και με βοηθάει 100%”.

Πηγή: sportcyclades.gr