“Πονοκέφαλος” οι απουσίες και το μεταγραφικό… παζάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου πέρασε στην… ιστορία για τον Ολυμπιακό Βόλου, που κρατάει κάποια θετικά στοιχεία από το παιχνίδι και κοιτάζει μπροστά. Εκεί όπου υπάρχουν δύο παιχνίδια με τη δική τους σημασία το καθένα. Τόσο το ματς με τα Ιωάννινα, όσο και το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη, αναμένεται να οριοθετήσουν τις κινήσεις της ομάδας.

Με το τεχνικό επιτελείο να… “πονοκεφαλιάζει” για τις αγωνιστικές απουσίες που είναι σημειωμένες στο μπλοκάκι, αλλά και για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στο μεταγραφικό “παζάρι”.

Στο πρώτο σκέλος υπάρχουν τρεις παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους (Τσιακλάγκανος, Αγγελόπουλος, Χανέλι), γεγονός που αλλάζει τον προσανατολισμό του προπονητικού τιμ. Στο δεύτερο σκέλος ήδη διοίκηση και προπονητές έχουν ξεκινήσει τις ενέργειες προκειμένου να καταλήξουν στους δύο παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στόχος είναι να βρεθούν εκείνοι που θα μπορέσουν να καλύψουν ιδανικά τα κενά που έχουν δημιουργηθεί με τους τραυματισμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

 

Πηγή φωτό: goalpost.gr