Ποργιόπουλος: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, με συγκίνησαν»

porgiopoulosΜία σημαντική νίκη πέτυχαν οι Ίκαρων Σερρών κόντρα στη ΧΑΝΘ και ο Στέργιος Ποργιόπουλος εμφανίστηκε συγκινημένος μετά το ματς, με δημόσιο μήνυμά του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

 «Μετά την κακή επιθετική εμφάνισή μας στην Ξάνθη υποσχεθήκαμε όλοι, προπονητές, παίκτες και διοίκηση, να επιστρέψουμε στις νίκες παίζοντας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τη ΧΑΝΘ. Έχοντας στη διάθεσή μου στις προπονήσεις οκτώ παίκτες, από τους οποίους οι τρεις (Καλογεράτος, Πάπι, Φραγκούλης) έπαιξαν με δεμένα πόδια από διαστρέμματα, δείχνοντας όμως αυτοθυσία και αυταπάρνηση, μας οδήγησαν σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, με συγκίνησαν… Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Επόμενος αγώνας στην Καβάλα με την Αγία Βαρβάρα, που πληγώθηκε στην έδρα της, και απέναντι στο μέντορα Στάθη Καμαράκη. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και το γιατρό της ομάδος Νάσο Παπαδόπουλο που κατάφερε να μας βοηθήσει πολύ στο τραυματισμό του Παντελή. Αξιοσημείωτο του αγώνα, η ολική αποδοχή των ανθρώπων της ΧΑΝΘ για τη δίκαια επικράτησή μας».