Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος της Ζακύνθου

agez-bekes
Πηγή φώτο: zantemats.gr

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο OSCAR η συνάντηση της διοίκησης της ομάδας μας με τον νέο προπονητή της αντρικής, Θεόφιλο Μπεκέ καθώς και τους παίχτες που θα διαμένουν στο νησί. Στην κουβέντα έγινε αναφορά στην νέα “μορφή” της ομάδας και θεωρήθηκε δεδομένο σπό όλους ότι το εγχείρημα της χρονιάς θα είναι δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Ο νέος προπονητής όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για ποιό λόγο δέχτηκε αυτή την θέση που καθόλου εύκολο έργο δεν έχει, απάντησε ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για αυτόν και αν το πετύχει, θα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο στην καριέρα του ως προπονητής.

Με θετική ενέργεια και προσγειωμένους στόχους αναφέρθηκαν στον τρόπο που θα προπονείται η ομάδα στην Αθήνα αλλά και το κομμάτι των παιχτών που διαμένουν στο νησί, Κοτσέτα, Νικολόπουλο, Ζάγκλα και Μυλωνά. Ο νέος κόουτς ανέφερε συγκεκριμένα ότι βασίζεται και στους εδώ παίχτες και σε καμμιά περίπτωση δεν θα είναι ριγμένοι όσων αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η συνοχή της ομάδας των εντός με τους εκτός αλλά θα δουλευτεί ώστε να αποφέρει τα καλύτερα.

Τέλος την κουβέντα της συνάντησης έκλεισε ο Νίκος Θεοδωρίτσης όπου αναφέρθηκε στην σημασία και την αξία που έχει η Α.Γ.Ε.Ζ. για τα μέλη της αφού φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου που οι ίδιοι έχουν στηρίξει είτε ως παίχτες είτε ως μέλη όλα αυτά τα χρόνια και σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήθελαν την διάλυσή της. Αντιθέτως ποντάροντας στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομής της ομάδας όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές μας, ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να έχουμε ανάδειξη παιχτών επιπέδου που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας και να μην αναγκαζόμαστε στην προσφυγή παιχτών από άλλες πόλεις. Η Α.Γ.Ε.Ζ. έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές τόσο στο μπάσκετ όσο και στον στοίβο και για αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να “αναστηλώσουμε’ την ομάδα.